nationale sportevenementenkalender

Zoekfilters

 
Aantal evenementen:
(geen filters actief)
5
» Sport
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» Provincie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» Plaats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» Datum
 
Van:
T/m:
» Kenmerken
 
 
 
» Alle filters opheffen
 

Over deze kalender

Sportevenementenkalender.nl bevat informatie over de 500 grootste sportevenementen van Nederland.

De kalender bestaat uit internationale en nationale topsport- en breedtesportevenementen. Op de kalender staan jaarlijks terugkerende sportevenementen, maar bevat ook sportevenementen die incidenteel in Nederlands plaatsvinden.

De Sportevenementenkalender.nl is een 'open source' overzicht voor iedereen te raadplegen. Voor aanvullingen en wijzigingen klik hier. De Sportevenementenkalender bevat ook een database met aanvullende informatie op evenementniveau en analyses. In de database zijn gegevens op te zoeken over o.a. bezoekaantallen, aantal deelnemers, financiƫle ondersteuning (privaat en publiek), accommodaties en organisatoren. Voor informatie over een abonnement klik hier.

De Sportevenementenkalender is een initiatief van bureau Respons.
 

4 Mijl van Groningen

 
 
De 4 Mijl van Groningen, die op zondag 9 oktober 2016 plaatsvindt, is inmiddels uitgegroeid tot het grootste loopevenement van Noord Nederland. Ook deze 30ste editie komen jong en oud massaal af op dit bekende hardloopevenement. De lopers lopen 6437 meter (4 Engelse Mijl). De charme van het evenement is de mix van een bedrijvenloop, wedstrijdloop, recreanten- en jeugdloop, maar ook de speciale aandacht die uitgaat naar goede doelen.
Datum: Van 09-10-2016 t/m 09-10-2016
Plaats: GRONINGEN
Provincie: Groningen
Locatie: Vismarkt Groningen
Website: http://www.4mijl.nl
Deel:
Nieuwsberichten:
« terug
 
» Grotere kaart
 
» Meer tweets