nationale sportevenementenkalender

Zoekfilters

 
Aantal evenementen:
(geen filters actief)
27
» Sport
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» Provincie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» Plaats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» Datum
 
Van:
T/m:
» Kenmerken
 
 
 
» Alle filters opheffen
 

Bid en Ambitie

Evenementen van sportbonden, steden en organisatoren die in zich bidprocedure bevinden of als ambitie zijn genoemd, staan opgenomen op de Nationale Sportevenementenkalender. Voor een overzicht van alle bid en ambitie evenementen tussen nu en 2025 klik hier
 

Topevenementen

Zijn internationale sportevenementen zoals EK’s en WK’s die op de Topevenementenkalender zijn geplaatst. Deze kalender wordt opgesteld door de G5 (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven), NOC*NSF en VWS. Kenmerkend aan een Topevenement is dat het de maatschappelijke en economische positie van Nederland verbetert. Voor een overzicht van alle Topevenementen tussen nu en 2025 klik hier. Alle informatie over de samenstelling en aanvraagprocedure voor de Topevenementenkalender vindt u hier.

4 Mijl van Groningen

 
 
De 4 Mijl van Groningen, die op zondag 9 oktober 2016 plaatsvindt, is inmiddels uitgegroeid tot het grootste loopevenement van Noord Nederland. Ook deze 30ste editie komen jong en oud massaal af op dit bekende hardloopevenement. De lopers lopen 6437 meter (4 Engelse Mijl). De charme van het evenement is de mix van een bedrijvenloop, wedstrijdloop, recreanten- en jeugdloop, maar ook de speciale aandacht die uitgaat naar goede doelen.
Datum: Van 09-10-2016 t/m 09-10-2016
Plaats: GRONINGEN
Provincie: Groningen
Locatie: Vismarkt Groningen
Website: http://www.4mijl.nl
Deel:
Nieuwsberichten:
« terug
 
» Grotere kaart
 
» Meer tweets